05.04 Семінар-тренінг з синхронного перекладу проведений перекладачем-синхроністом Любомиром Нагірним

На кафедрі комунікативної лінгвістики та перекладу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся методичний семінар-тренінг з синхронного перекладу для викладачів кафедри. Захід, який відбувся 5 березня 2023 року, був проведений досвідченим перекладачем-синхроністом Любомиром Нагірним.

Метою семінару-тренінгу було вдосконалення професійних навичок викладачів кафедри в галузі синхронного перекладу. Спікер продемонстрував різноманітні вправи для синхронного перекладу та освітив методики синхронного перекладу та методики викладання перекладу. Учасники заходу отримали можливість не лише послухати лекції, а й самостійно випробувати вправи для синхронного перекладу та отримати професійну консультацію від Любомира Нагірного.

Цей захід є важливим для кафедри комунікативної лінгвістики та перекладу, оскільки дозволяє викладачам підвищити рівень своєї професійної майстерності та отримати нові знання та навички в галузі синхронного перекладу. Такі заходи сприяють підвищенню якості навчання та досліджень на кафедрі та дозволяють студентам отримати якісну підготовку в галузі комунікативної лінгвістики та перекладу.

photo1680686824 img_8645

0 3

photo1680690217 (1) photo1680690217 (2) photo1680690217

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>