24.10.23 вступне заняття з курсу «Міжкультурна комунікація та підтримка»

24 жовтня 2023 року, відбулося перше вступне заняття з курсу «Міжкультурна комунікація та підтримка» для студентів 4-го і 5-го курсів кафедри комунікативної лінгвістики та перекладу та кафедри англійської мови.

Викладачі Ольга Бешлей та Юлія Головащенко розповіли студентам про мету і структуру курсу, ознайомили з інтерактивними завданнями, які студенти будуть виконувати, та окреслили навички тімбілдингу та підтримки, необхідні для роботи в міні-групах із німецькими студентами.

Нагадаємо, що студентам факультету іноземних мов надійшло запрошення від Гьотса Шваба, професора і завідувача кафедри англійської мови Педагогічного університету м. Людвігсбурга. Метою курсу є сприяння міжкультурній комунікації між представниками студентства України і Німеччини, формування уявлень про особливості культури країн-партнерів із перших уст, а також створення умов для нетворкінгу у віртуальному середовищі.

Наступне заняття відбудеться 31 жовтня 2023 року і заплановано, що німецькі та українські студенти запишуть коротке відео про себе і під час сесії будуть залучені в процес обміну особистим і культурним досвідом.

photo1698248728

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>