Звіт онлайн-зустрічі студентів 3–5 курсів, а також викладачів кафедри із представниками IT-компанії SoftServe

5 лютого 2021 року на кафедрі комунікативної лінгвістики та перекладу відбулася зустріч з представниками  IT-компанії SoftServe – найбільшої глобальної компанії з українським корінням, яка входить в трійку лідерів серед IT-компаній України.
До зустрічі долучились 70 учасників, серед них також випускниця кафедри, яка поділилась своїм успішним досвідом роботи у IT-компанії та разом із маркетологом SoftServe представила онлайн-презентацію компанії.
Заснована у Львові у 1993 році, сьогодні SoftServe має понад 40 локацій у 12 країнах 30 офісів. Низка бізнес-представництв знаходиться у США та країнах Західної Європи. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, SolarWinds, Spillman Technologies та ін.
Коло обговорених питань на зустрічі стосувалось шляхів особистого та кар’єрного зростання у IT-компанії та можливостей працевлаштування у IT-компанію для випускників кафедри. Також мова йшла про рівень володіння англійської мови як вимоги до претендентів на посади та наявність релевантних вмінь та навичок.
Упродовж зустрічі велось жваве обговорення, прозвучала значна кількість запитань власне від студентів, що свідчить про їхню високу зацікавленість у заявленій темі зустрічі.

зображення_viber_2021-02-09_10-33-52

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>