13 травня 2021 року на факультеті іноземних мов відбулася зустріч із перекладачкою Іриною Сатиго.

13 травня 2021 року на факультеті іноземних мов відбулася зустріч із перекладачкою та випускницею факультету іноземних мов Чернівецького національного університету Іриною Сатиго.
До зустрічі долучились студенти 3-5 курсів та викладачі кафедри комунікативної лінгвістики та перекладу. Тема зустрічі: «Реалії усного перекладача. Досвід послідовного та синхронного перекладу». Працюючи останні роки перекладачем у Парижі, п. Ірина поділилась своїм досвідом у галузі усного перекладу, охарактеризувала умови сертифікації послуг перекладача у Франції. Також було висвітлено поняття усного та письмового пере-перекладу на прикладі англомовних та франкомовних реалій. На завершення зустрічі студентам надано практичні поради щодо вдосконалення своєї професійної діяльності та здійснення якісного послідовного або синхронного перекладу.
photo5258199672059704594

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>