30.04 День відкритих дверей

День відкритих дверей на кафедрі комунікативної лінгвістики та перекладу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся успішно. Завідувач кафедри та викладачі продемонстрували основні напрямки діяльності кафедри у вигляді цікавих ігор, які привернули увагу майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Викладачі також продемонстрували специфічні вправи для розвитку професійних навичок перекладачів.
photo1682850195
Особлива увага була приділена демонстрації лабораторії синхронного перекладу, де майбутні абітурієнти змогли побачити на практиці, як проходить робота перекладача в режимі реального часу. На завершення, майбутні абітурієнти прийняли участь у пробній сесії синхронного перекладу, що надало їм можливість відчути себе на місці професіоналів та зрозуміти, якими навичками вони мають володіти для успішної кар’єри у цій сфері.
photo1682850194
День відкритих дверей на кафедрі комунікативної лінгвістики та перекладу став важливою подією для майбутніх абітурієнтів та їх батьків, які змогли побачити, як виглядає навчання на цій кафедрі та які перспективи відкриваються для випускників цих спеціальностей.
photo1682850193

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>