Наші перекладачі на сесії НАІУ

В Чернівцях відбулась Інформаційна сесія партнерів НАІУ з обговорення викликів і прогалин для висновків Ситуаційного аналізу щодо прав осіб з інвалідністю в Україні.
У заході взяла участь Терін Браун – Радниця з питань інклюзії та інвалідності Офісу постійного координатора ООН.
Богдан Мойса – національний консультант з прав осіб з інвалідністю, Представництво ВООЗ в Україні, презентував учасникам зустрічі проект «Змістовне та ефективне залучення організацій осіб з інвалідністю (OPD) ООН в Україні», в рамках якого проходила Інформаційна сесія.
Модератором зустрічі була Оксана Полякова – менеджерка Проекту.
Перекладачем на сесіях був студент кафедри Цап’юк Максим
В рамках Інформаційної сесії відбулося жваве обговорення з учасниками заходу викликів і прогалин щодо прав осіб з інвалідністю в Україні.
Були надані пропозиції і рекомендації щодо відповідності чинного законодавства до Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю, покращення процесів евакуації людей з інвалідністю, врахування особливостей при адаптації робочого місця, врахування потреб осіб з інвалідністю при наданні соціальних послуг тощо.
Проєкт “Змістовне та ефективне залучення організацій осіб з інвалідністю (OPD) ООН в Україні”, який Національна Асамблея людей з інвалідністю України реалізує за підтримки World Health Organization (WHO) Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ)

photo1711642286 photo1711642394 photo1711642431

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>