02.11 Відбулась зустріч викладачів та студентів кафедри із продюсеркою Сесілі Тайлер

Відбулась зустріч викладачів та студентів кафедри (2.11) із Сесілі Тайлер (Cecily Tyler Founder and Filmmaker, docutribe), відомою в США продюсеркою документальних фільмів та випускницею Гарвардського університету, викладачем цього університету, засновницею компанії Docutribe. Мова йшла про співпрацю кафедри та компанії, яка б сприяла покращенню життя суспільства, висвітленню його проблем через документальне кіно.

Сесілі Тайлер запропонувала свої послуги у проведенні семінарів з викладачами та занять зі студентами, в яких би зйомка фільму розглядалась як інструмент навчання та викладання. Важливим при цьому є набуття студентами навичок іншомовної комунікації, субтитрування, дублювання фільму, самопрезентації та презентації подій, зображення характерів. Цій зустрічі передували розмови завкаф. проф. Бялика В.Д.  і надалі вони будуть детально розробляти план співпраці на весь навчальний рік.

Згідно такого плану пропонуються спеціальні семінари для викладачів з моніторингу проєкту у грудні. Студенти ж будуть задіяні у другому семестрі, де імплементація проєкту триватиме три місяці. Розглядається також інтеграція цього проєкту в навчальні плани, а тому його учасники будуть заохочені у рамках системи оцінювання роботи за  семестр та рік. Окрім цього студенти будуть мати змогу спілкуватися з носіями мови, взяти участь у фестивалі документальних фільмів у США, отримати призи за кращу роботу. Сподіваємось, що наші студенти та викладачі розкриють свої творчі таланти  у цьому проєкті міжнародного штибу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>