Фонетичний конкурс серед студентів першого курсу

З радістю повідомляємо, що 20 квітня 2023 року на кафедрі комунікативної лінгвістики та перекладу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся Фонетичний конкурс серед студентів першого курсу. У конкурсі взяли участь більше 20 студентів, які продемонстрували свої знання фонетики та навички вимови англійських звуків.

Особлива подія полягала в тому, що жюрі конкурсу очолив Шон МакГіверн, викладач англійської мови з Америки, який є носієм англійської мови. Він проаналізував виступи кожного учасника та дав корисні поради щодо вдосконалення вимови англійських звуків.

Конкурс став чудовою можливістю для студентів продемонструвати свої знання та вміння вимовляти англійські звуки. Кафедра комунікативної лінгвістики та перекладу вітає переможців та всіх учасників конкурсу з відмінними результатами.

 

photo1681979715 (1) photo1681979715

photo1681981184 photo1681981199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>