Договір про співпрацю

Підписання договору про співпрацю

Кафедра комунікативної лінгвістики та перекладу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з гордістю оголошує про підписання договору про співпрацю у сфері документалістики з організацією “DOCUTRIBE”.

 

Сесілі Тайлер, засновниця “DOCUTRIBE” та наукова співробітниця Гарвардського університету (США), ініціювала цей проєкт під назвою “Storytelling to Ignite Learning”. Метою цієї співпраці є розвиток та впровадження інноваційних підходів до навчання через сторітелінг.

Цей договір відкриває нові можливості для студентів та викладачів університету, надаючи доступ до сучасних методик та ресурсів в області документалістики. Спільні проєкти, семінари та воркшопи будуть сприяти обміну досвідом та знаннями між університетом та “DOCUTRIBE”.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича висловлює щиру подяку Сесілі Тайлер за її ініціативу та впевненість у плідній співпраці, що сприятиме підвищенню якості освіти та наукових досліджень.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>