Анонс події: Онлайн-зустріч з Пйєтром Блумчинськім

Шановні студенти, викладачі та усі зацікавлені!

Ми раді анонсувати унікальну можливість для всіх, хто цікавиться перекладознавством та міжкультурними студіями. Кафедра запрошує вас на онлайн-зустріч з видатним професором-перекладознавцем – Пйотром Блумчинськім, 30 жовтня та 6 листопада 2023 року.

Пйотр Блумчинські є професором перекладу та міжкультурних студій, а також директором Центру письмового та усного перекладу в університеті Квінз у Белфасті, Північна Ірландія. Його наукові дослідження охоплюють широкий спектр тем, від ролі ідеології в перекладі сакральних текстів до філософських аспектів перекладу. Він є автором численних монографій та співредактором видань у галузі перекладознавства.

Для всіх, хто цікавиться перекладом, міжкультурною комунікацією та сучасними тенденціями в цій галузі.

🔹 **Як приєднатися:**
Для участі у зустрічі необхідно зареєструватися, надіславши листа на адресу: [kafedratpp@gmail.com](mailto:kafedratpp@gmail.com). Посилання на зустрічі надамо пізніше.

Не пропустіть цю унікальну можливість зустрітися та поспілкуватися з провідним експертом у галузі перекладознавства!

Чекаємо на вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>