ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ РОБІТ

ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ РОБІТ  

2–6 листопада 2020 року на кафедрі комунікативної лінгвістики та перекладу дистанційно на базі платформи Google Meet відбулися попередні захисти дипломних робіт студентів-магістрів денної та заочної форм, які навчаються за освітньою програмою «Англійсько-український переклад та переклад з другої іноземної мови».

Під керівництвом очільника кафедри професора Василя Бялика та за присутності наукових керівників і одногрупників студенти пройшли процедуру захисту, в рамках якої оприлюднили результати своїх наукових досліджень, наочно продемонстрували практичні доробки та відповіли на запитання. У ході презентації та обговорення кожний магістр мав змогу відчути відповідальність за виконану роботу та побачити наскільки вільно і переконливо він може аргументувати різноманітні позиції проведеного дослідження. Набутий досвід безсумнівно є цінним як для студентів, так і для викладачів, та сприятиме, сподіваймося, ефективному доопрацюванню робіт та їх успішному остаточному захисту.
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>