14.09 Відбулася чергова зустріч із стейкхолдером, членом проєктної рупи ОПП Магістерського рівня освіти директором компанії UKiservice Довбнею П. Я. та менеджером цієї компанії Гончарук Анною.

У рамках договору між кафедрою та компанією студенти проходять виробничу практику, працевлаштовуються, реалізують свій творчий потенціал.

UKiService спеціалізується на наданні найкращих людей для виконання роботи. Ми знаємо, наскільки складно може бути знайти потрібних людей для роботи.

Ми робимо це вже багато років і наразі маємо сотні клієнтів по всьому світу. Ми знаємо, що вам потрібно, щоб виконати роботу і досягти поставлених цілей. Ми розуміємо, яку важливу роль в успіху компанії відіграє людина, що працює на вас, і запевняємо вас, що ми пропонуємо найкраще. Наші рішення допомагають клієнтам покращити продуктивність, підвищити гнучкість, продажі та задоволеність клієнтів.

Деякі з чудових програм, які ми використовуємо для виконання роботи: Prime RX, Brightree, Que (Integra), ePaces, Doc-tor.com, LABGEN, Quickbase, Quickbooks, Microsoft works, patrol-it та vWork.

У ході зустрічі досягнена домовленість про зустріч керівників компанії та студентів та викладачів кафедри у Жовтні 2023р., де будуть обговорені подальші перспективи співпраці.

 

photo1695119646

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>